1RH: Dodenherdenking Voorthuizen.

 

 

“Dodenherdenking
1e Regiment Huzaren”

2 april 2021

 Geachte Regimentsgenoten en/of Sympathisanten,

Op 11 mei 2021 om 11.30 uur, willen wij als St. Regiment Huzaren van Sytzama onze jaarlijkse Herdenking “Gevallenen 1e Regiment Huzaren” houden te Voorthuizen.

Verzamelen rond 11.15 uur buiten bij het verenigingsgebouw Crescendo, gelegen achter het Monument.
Adres: van den Berglaan 4 3781 GG Voorthuizen.

De opzet, en dit vanwege de CORONA maatregelen, is net als vorig jaar dat de Herdenking weer in een kleine kring plaats zal vinden.

In aanwezigheid van de Regimentscommandant van het Regiment Huzaren Prinses Catharina-Amalia, de Luitenant-kolonel der Huzaren C.J.C.H. de Haan zal er een krans ter Herdenking van onze gesneuvelde Regimentsgenoten gelegd worden.

Namens de Gemeente Barneveld wordt er een krans gelegd door de Burgemeester van Barneveld, de heer J.J. Luteijn.

En door de St. Regiment Huzaren van Sytzama wordt er een krans gelegd door de oud Regimentscommandant van het voormalige Regiment Huzaren van Sytzama, de Kolonel der Cavalerie C.G. Koek en de voorzitter van de St. Regiment Huzaren van Sytzama de Luitenant-kolonel bd der Cavalerie A. Koppe.

Ook zal er een bloemtak gelegd worden door de Luitenant-kolonel bd der Cavalerie E.A. Puik, dit namens de Vriendenkring “Wij Huzaren”.

Alleen familieleden/ nazaten van onze gesneuvelde Regimentsgenoten die een bloemetje willen leggen, worden daarvoor tijdens de Herdenking, in de gelegenheid gesteld. Uiteraard wel rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen.

Deelnemers aan deze Herdenking, zoals hierboven worden genoemd, wordt vriendelijk verzocht om mondkapjes mee te nemen.

Met Huzarengroet,

W.J. (Wil) Bouwmans
Adjudant bd der Cavalerie
Aanspreekpunt St. Regiment Huzaren van Sytzama,
en vm Regiment Huzaren van Sytzama